Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuw onderzoek.

Het is al weer een tijdje bezig het nieuwe academische jaar. Het eerste tentamen voor het vak visies op leren en docenten zit er al op. Het is nog even afwachten wat de uitslag is, maar het ging niet slecht al zeg ik het zelf.

De eerste onderzoeksopdracht is ook al weer binnen en daarvoor heb wederom ik de hulp van collega’s, studenten en afgestudeerde studenten nodig. Ik doe onderzoek naar wat wij nu precies willen meegeven aan de studenten tijdens de opleiding Media, Informatie en Creatie. Klinkt vaag en ik houd het ook een beetje vaag, anders werken de vragenlijsten niet meer.

Die staan overigens hier en moeten nog even gecheckt worden op typo’s en andere rarigheden. Dus ik ga nu proberen twee proefrespondenten te charteren.

vragenlijst studenten

vragenlijst docenten

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie