Doceren en studeren

Naast mijn werk als docent aan opleiding media- informatie en communicatie (HvA), zit ik zelf ook weer in de collegebanken. Aan de VU volg ik de master Teaching and Learning in Higher Education. Ik word opgeleid tot onderzoekend docent en doe vooral onderzoek dat bijdraagt aan innovatie en verbetering van de onderwijspraktijk.

Mijn interesses  liggen met name bij E-learning, online samenwerkend leren en learning analytics, kortom  alles wat met een digitale leer- en werkomgeving (DLWO) te maken heeft.

Het treft dat de HvA momenteel werkt aan een nieuwe DLWO, dat geeft mij de kans om de keuzes die daarin worden gemaakt als onderzoeker op de voet te volgen, en misschien zelfs wel een beetje te beïnvloeden.

Voor dit onderzoek heb ik jouw hulp nodig. Het onderzoekswerk en de rapportage doe ik uiteraard zelf maar ik weet zeker dat met feedback uit het werkveld en van studenten mijn werk beter wordt. Deze manier van werken komt binnen de wetenschap vaker voor, papers worden voorgelegd aan andere wetenschappers die deze peer reviewen. Ik wil graag commentaar van de mensen voor wie ik het onderzoek doe,  van jou dus. Natuurlijk mag je er met een wetenschappelijke bril naar kijken maar ik heb ook behoefte aan feedback uit het werkveld.

Alvast bedankt voor je hulp.

Barbara

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie